20-årsjubileum for hjelpegruppen

Fra 5. september til 10. september 2023, for å feire 20-årsjubileet for grunnleggelsen av selskapet, kom HELPER Group til byen Zhangjiajie, Hunan-provinsen, og la ut på en reise til eventyrlandet på jorden, og målte fjellene og elvene med trinn, og tilby produkter og tjenester med et oppriktig hjerte.

news_img (1)

Siden etableringen av selskapet har vi alltid vært forpliktet til å tilby maskiner og utstyr av høy kvalitet og utmerkede tjenester, og dermed høstet stor ros fra bransjefolk og kunder.

Utmerkede bedrifter stammer fra utmerkede produksjonskonsepter og ledelseskonsepter.I løpet av de siste 20 årene har HELPER Group kontinuerlig oppdatert matutstyr med utviklingskonseptet introduksjon og innovasjon, og produsert mer intelligente, praktiske og sunne matmaskiner.Når det gjelder ledelse, tar selskapet til orde for en «normativ, fri og innovativ» arbeidsstil, som krever både jordnært arbeid og innovativ gjennomføring av arbeidsoppgaver, og opprettholder den frie og dristige innovative arbeidsfilosofien til en utmerket bedrift.

news_img (2)

En utmerket bedrift er uatskillelig fra et utmerket team.Etter 20 år med vekst har HELPER Group dannet et modent vitenskapelig forskningsteam, produksjonsteam, salgsteam og ettersalgsserviceteam.Hele bedriften jobber som et team, med både samarbeid og konkurranse.Opprettholde vitaliteten til bedriftsutvikling.

Endelig kan et utmerket selskap ikke klare seg uten tilliten og støtten fra kundene sine, fra vakuumdeigmiksere, nudelmaskiner, dumpling-dampende linjer, pølsefyllingsmaskiner, pølseklippemaskiner, røykeovner, frosne kjøttskjæremaskiner, kjøttkuttemaskiner, kverner. maskiner, fyllemiksere, saltlakeinjeksjonsmaskiner, Vacuum Tumbler Marinator Machine, matmaskineriet vårt betjener flere industrier som hurtigfrossen mat, sentralkjøkken, catering, baking, kjøttproduktforbehandling, kjøttproduktbehandling, akvatiske produkter, kjæledyrmat, osv. , la oss fortsette å oppnå teknologiske oppdateringer, og vi ser frem til å lage bedre pasta- og kjøttutstyr og betjene flere matprodusenter i løpet av de neste ti, tjue og tretti årene.


Innleggstid: 15. september 2023